teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Planeringsingenjör/Arbetsledning Skydd – Ringhals

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-21

Ansök nu

Planeringsingenjör/Arbetsledning Skydd – Ringhals

Planeringsingenjör/Arbetsledning Skydd – Ringhals
 
Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
 
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida

https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Om jobbet

Är du intresserad av strålning och dess påverkan på människan, anläggningen och omgivningen samt har viljan och intresset att arbetsleda vårt viktigaste uppdrag i att agera som skyddsbarriär på Ringhals? Som planeringsingenjör/arbetsledning för Operativt Skydd kommer du att ingå i ett team om 3 arbetsledare som tillsammans arbetsleder teamet inom området operativ skydd, vilket innefattar både strålskydd och arbetsmiljö.
 
Arbetet spänner över alla verksamheter och innebär bl.a.:

· Planering av resurser inom verksamhetsområdet i syfte att stötta organisationen i form av skyddsbarriär samt ha kontroll på stationens status och inre miljö ur skyddssynpunkt.

· Du kommer att samverka med utförare genom att planera enskilda arbeten samt medverka i projekt och större underhållsarbeten.

· Du deltar i översikts- och detaljarbetet där du representerar och bevakar enhetens intressen.

· Du har ansvar för revisions- och daglig driftplanering där skyddsaspekter ska optimeras mot övrig verksamhet. Samarbete med andra teknikgrenar förekommer ofta och då kan du behöva agera flexibelt och prioritera rätt åtgärder.

· Agera som internutbildare i vissa strålskyddsutbildningar samt ingå i Ringhals haveriorganisation.

· Dokumentationsansvar som innebär att du kommer att få arbeta med att ta fram, implementera och förvalta rutiner för vår verksamhet. Vidare så får du ett övergripande ansvar för att säkerställa att arbetet dokumenteras, och att det sker på rätt sätt.

Om dig

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med några års yrkeserfarenhet av planering och samordning. Arbetslivserfarenhet av strålskydd inom kärnkraftverk är ett krav och god anläggningskännedom är meriterande.

Arbetet innebär frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, noggrann, initiativtagande, och kommunikativ. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom Ringhals.

Som  planeringsingenjör/arbetsledning har du förmågan att leda och stimulera till engagemang, samarbete och goda prestationer. Du inspirerar och bidrar till en god arbetsmiljö och har säkerheten i centrum.

Som person planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 
Om oss

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet

 

 

https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
 
Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Per Crona tfn 072-5374796

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Lina Friberg mail: lina.friberg@vattenfall.com

Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg – Akademikerna, Eva-Lena Green – Unionen, Lars Nydén – Ledarna, Mårten Walfridsson – SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Placeringsort: Ringhals

Välkommen med din ansökan senast den 23/1-2022 via Vattenfalls hemsida.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Location: Varberg

 

 

Dela detta jobb

Planeringsingenjör/Arbetsledning Skydd – Ringhals

Vattenfall AB