teknikjobb.se

Planeringsansvarig

Ort
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Planeringsansvarig

Planeringsansvarig

Energihem i Sverige AB
Logistikchef
Kommun: Sundsvall
Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Energihem växer och nu söker vi en Planeringsansvarig.

Som planeringsansvarig planerar du montage för 4 arbetsledare och 20 montageteam bestående av två man i varje team. Ditt uppdrag är att minutiöst planera montage för ca 120 kunder och över 1000 fönsterenheter per månad. Planering av uppstart, besiktning är främsta arbetsuppgiften samt kommunikation till arbetsledare och kund. Vi ska vara lösningen på byggbranschens problem med dålig kommunikation inför och under byggtid. Vi ska hålla kunden i handen hela vägen så att den hela tiden vet vad nästa steg är och när hantverkare kommer och går. Det är ditt uppdrag att infria detta gentemot våra kunder. Du jobbar i en sambandscentral med flera dataskärmar där du har total överblick på alla team i ett planeringschema. Dessutom har du översikt på alla resurser genom GPS positionering. Till din hjälp har du hela vår kundtjänst och arbetsledarna som har direktkontakt med kund. 

Vi söker dig som älskar att planera för andra och säkerställa att planeringen följs och fungerar i praktiken. Du behöver vara stresstålig då saker ständigt förändrar schemat varpå kunder måste hållas informerad. Vi tror att du jobbat i likande arbete förut där du planerat för resurser, produktion, personal eller dylikt

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet
Logistikchef, 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande)

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Tegelvägen 3B
85350
Sundsvall

Kontakt
Kontaktpersoner
Jörgen Sjölander
VD
jorgen.sjolander@energihem.com

Jens Brismo
Rekryterare
rekrytering@energihem.com
0709605015

Dela detta jobb

Planeringsansvarig

Energihem i Sverige AB