teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Sektionen Norra Gruva Lastning, NGL, ansvarar för att bryta och leverera råmalm på ett säkert och hållbart sätt som en del av gruvans produktionskedja. Sektionen består av ett flertal arbetsplatser centrerade kring driften och underhållet av våra lastområden och gruvans överhängande styrning; ett arbete som främjar god kommunikation och samarbete över arbetsplatserna. Schaktgruppen arbetar med kartläggning och planering av gruvans störtschakt för att säkra framtida drift- och gruvsäkerhet.

Om tjänsten

Vill du vara del av ett lagbygge? Är engagerad och utvecklingsorienterad? Då har du hittat rätt.

Vi på Schaktgruppen söker en planerare till vår arbetsplats. Med utgångspunkt i huvudnivån 1365 utför vi måldrivna och systematiska insatser på samtliga av gruvans schakt. Som planerare hos oss arbetar du tillsammans med gruppen med att upprätta tidsplaner, dokumentera arbetet samt följa upp resultatet.

Hos oss är du del av en mindre arbetsgrupp där nära samarbete och nya idéer är centralt för vår framgång. Här omges du av kompetenta medarbetare i en organisation som främjar arbetsplatsöverskridande samarbeten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar strukturerat och som arbetar för att få god översikt över ditt och dina kollegors arbete. Vi ser dig också som nyfiken och villig att både lära och fördjupa dig i våra unika utmaningar.

Du har lägst gymnasial utbildning. Tjänsten kräver B-körkort. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 2020-11-22.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Mikael Kyrö namn 072-538 2977
För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Adam Dresh 070 – 3744932

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-729 03
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Planerare till Schaktgruppen Norra Gruva Lastning

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb