teknikjobb.se

Planerare till NIO-verkstaden

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Planerare till NIO-verkstaden

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal. Vi arbetar även med helhetsprojekt, där vi är delaktig från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar.

LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKAB:s kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

LKAB Mekaniska genomgår en tillväxtfas och har en spännande framtid framför sig, vi söker nu en Planerare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som Planerare på tillverkningen arbetar du i nära samarbete med våra kunder och vår egen personal. Du har ett övergripande ansvar för planering och inköp av material och komponenter, räkna och offerera priser. Du kommer vara med i arbetet att utveckla vårt arbetssätt gällande planering och beredning. I rollen ingår även att hantera taktiska och operativa frågor i samråd med personal samt att i samråd med Produktionschef hantera frågor av mer strategisk karaktär. Stationeringsort är Kiruna och arbetsstället på NIO-området.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, nytänkande och ansvarstagande lagspelare som har vana av att kommunicera och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Ett krav är lägst gymnasieutbildning och det är meriterande med en vidareutbildning inom ett tekniskt område. Vidare har du kunskaper vad avser verkstad och underhållsarbete samt goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande med erfarenhet av MPS system Monitor. Befattningen kräver B-körkort.

För vår arbetsgrupp är det viktigt med ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Då vi precis som LKAB i övrigt eftersträvar mångfald och en jämnare könsfördelning uppmuntrar vi särskilt kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en anpassad introduktion och utbildning i våra olika system. Hos oss finns möjligheten att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och stora företagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31, vänta inte med ansökan då urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Tf. Produktionschef Jimmy Malmström, tfn 070-335 16 63, alternativt Sektionschef Rober Nyberg, tfn 070-348 45 12. För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta HR Business Partner Joakim Särkijärvi: joakim.sarkijarvi@lkab.com
Vi ser fram emot din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Planerare till NIO-verkstaden

LKAB