teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Kimit är en av Sveriges största enskilda sprängämnestillverkare och står för cirka en tredjedel av Sveriges totala produktion. Totalt tillverkar Kimit mer än 20 000 ton sprängämnen varje år, vilket motsvarar en produktionstakt om drygt 50 ton per dag. All tillverkning sker i den egna fabriken i Kiruna. LKAB Kimit är en del av Affärsområdet Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet

Om tjänsten

Då vår nuvarande planerare går på föräldraledig, söker vi en vikarie under hennes ledighet. Rollen som planerare på Kimit innebär en blandning av både praktiska och administrativa uppgifter.


Arbetsuppgifterna består till stor del av
• att du upprättar körscheman till våra chaufförer
• samordnar transporter
• lasta och lossa gods
• försäljning
• inköp och ordermottagning
• kundkontakter

Dina kvalifikationer

Du kommer att ha ett stort eget ansvar för att lösa tilldelade uppgifter vilket ställer krav på att du kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter samt arbeta strukturerat. Du trivs med att jobba i en mindre grupp där samarbete och öppenhet är en självklarhet.

Vi ställer krav på:
godkända gymnasiebetyg
körkort B
Kunskaper i Office-paketet

Meriterande:
förarbevis för hjullastare
erfarenhet av arbete med planering och/eller logistik inom transportsektorn.
ADR-utbildning
C-körkort samt YKB

Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

För mer information om tjänsten kontakta Produktionschef Maja Krutrök 0980-53550, maja.krutrok@lkab.com

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-12-13
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Planerare till LKAB Kimit

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb