teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Sektionen NMS Underhåll ansvarar för det förebyggande och avhjälpande mekaniska underhållet i Kiruna Sovringsverk.
Nu söker vi en Planerare/beredare där huvudsakliga uppgiften är att utföra tillståndskontroll (TK), bidra till en hög maskintillgänglighet (T) och arbeta förebyggande med god framförhållning.

Målet är att leverera en detaljmässigt utförlig och god produkt till kund.

Om tjänsten

Du kommer även att anvisa, fördela och prioritera arbetsuppgifter åt egen och extern personal samt kontrollera att utförda åtgärder har genomförts på ett överenskommet sätt.

Planeraren/beredaren bidrar till att underhållssystemet hålls uppdaterat, tex lagerhållning, ritningar och TK-ronder.

Dina kvalifikationer

Du som söker är en drivande och engagerad person som är bekväm med att leda och fördela arbete. Du har gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Arbetet förutsätter att du arbetar strukturerat, har en god samarbetsförmåga och hög initiativförmåga då jobbet innebär stor handlingsfrihet.

God anläggnings- och produktkännedom samt goda datorkunskaper är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av mekaniskt underhåll är även det meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid.

Rekrytering sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Gruppchef Patrik Lindstedt 0980-71999.

Planerare/Beredare till Sovringen

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb