teknikjobb.se

Logga

Pick up - chaufför

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Pick up - chaufför

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Som pickup-chaufför representerar du i hög grad företaget och är vårt ansikte ut mot kund. Dina arbetsuppgifter är kundservice, tillplockning av byggmaterial och distribution av byggmaterial och förnödenheter med pickup.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som pickup-chaufför måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt.

B-körkort & Truckkort är ett krav. C-körkort med YKB-behörighet och materialkännedom inom bygg är meriterande.


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering vid vår anläggning i Malmö Fosie.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionchef Bengt Blomqvist på 040- 625 85 05.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 novmeber eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 200 anställda och beräknas omsätta 8 miljarder kronor under 2019. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Logga
Pick up - chaufför

Derome Byggvaror & Träteknik AB