teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PERSONBILSTEKNIKER TILL SKELLEFTEÅ

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

PERSONBILSTEKNIKER TILL SKELLEFTEÅ

Till vår anläggning i Skellefteå söker vi nu ytterligare en tekniker ansluta till gemenskapen i verkstaden. Det viktigaste för oss är att du som person är tekniskt lagd, driven och utvecklingsinriktad snarare än din formella utbildning.

Norrlands Bil som arbetsgivare
Verkstaden ligger på Tjärnvägen på Söder i Skellefteå med restaurang i byggnaden och närhet till bl.a. restauranger, matvaru-, elektronik- & heminredningsbutiker. Alla verkstäder inom Norrlands Bil är miljö- samt kvalitetscertifierade och även ackrediterade av Swedac. Kulturen präglas av högt i tak och en stor teamkänsla i gruppen med totalt ett 20-tal andra tekniker som alltid hjälps åt med vardagens utmaningar. Genom koncernen anordnas kontinuerligt lokala och centrala personalaktiviteter som exempelvis julluncher och företagsfester.

I en bransch under snabb utveckling och högt ställda krav vill vi vara ledande inom service och kvalitet vilket innebär att vi tillsammans med Volkswagengruppen satsar hårt på att kontinuerligt utveckla och utbilda dig som vår medarbetare till att hela tiden nå nya kompetensnivåer inom de modernaste bilprogrammen. Att arbeta hos oss ska präglas av arbetsglädje och goda möjligheter till utveckling. Vi är en lagom-stor koncern med totalt ca 340 medarbetare fördelade på 7 norrländska orter, som vill uppmuntra all typ av utveckling såväl inom din roll som inom hela företaget.

Förutom att vara en trygg arbetsgivare med framåtanda, tillhandahåller vi en rad förmåner för dig som medarbetare. Bland annat erbjuder vi hobbykvällar för privat utnyttjande av verkstadslokal, friskvårdsbidrag samt förmånliga personalrabatter med mera. Beroende på vad som passar i ditt livspussel erbjuder vi både vanligt dagtidsarbete och skiftgång.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar som är: kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Dessa ledord fungerar som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Viktigast för oss är inte att du har en flerårig utbildning eller jättelång erfarenhet, utan ett gediget tekniskt intresse i kombination med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss anser vi vara dina viktigaste egenskaper i kombination med att du är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Din personliga lämplighet är av största vikt och vi delar mer än gärna med oss av vår kompetens och lär upp dig som kanske är ny i yrket men har ett stort driv och ett brinnande intresse för teknik och bilar.

Rollen som Personbilstekniker
I din roll som tekniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer och installationer. Du genomför service:ar samt gör kontroller och felsökningar utifrån tillverkarens underhållsschema och rekommendationer.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

Lönetyp: Fast och rörlig lön

För intresseanmälan och/eller frågor kontakta Verkstadschef Fredric Holmström på tel.nr: 0910-715891

Skicka din ansökan till rekrytering@norrlandsbil.se, märk mailet med “Tekniker Skellefteå”. Sista ansökningsdag 13/2 2022. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

PERSONBILSTEKNIKER TILL SKELLEFTEÅ

Norrlands Bil