teknikjobb.se

PERSONAL TILL RIVNING OCH SANERING, BORLÄNGE

Ort
Utgår

2019-10-17

Ansök nu

PERSONAL TILL RIVNING OCH SANERING, BORLÄNGE

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi personal för rivning och sanering till vårat kontor i Borlänge

Du som person
Vi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav på dig som saneringstekniker i olika arbetsmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer här vara städ, sanering & fastighetsskötsel. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.

Anställning: Tillsvidare
Arbetstider: 07.00-16.00
Placering: Borlänge
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Kollektivavtal finns och vid anställning gäller 6 månaders provanställning

Krav
Minst 1 års erfarenhet av branschen
B-körkort
Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Meriterande
Asbestutbildning
Pcb utbildning
Heta Arbeten utbildning
Mobila plattformar utbildning

Kontaktperson

Robert Trogens

Produktionsledare
Tel  010 - 143 04 03
robert.trogens@relita.se

Ansökan

Intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Dela detta jobb

PERSONAL TILL RIVNING OCH SANERING, BORLÄNGE

Relita Industri & Skadeservice AB