teknikjobb.se

PERSONAL FÖR RIVNING SAMT ASBEST/PCB SANERING TILL GÖTEBORG

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-16

Ansök nu

PERSONAL FÖR RIVNING SAMT ASBEST/PCB SANERING TILL GÖTEBORG

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi saneringstekniker till Göteborg.

Du som person
Vi söker dig som ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så att du möter kunder dagligen och det är därför viktigt att du har en bra servicekänsla.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter i olika arbetsmiljöer och arbeten som ställer olika krav på dig som rivare och sanerare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara grov rivning. Vi erbjuder dig en spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med bra medarbetare.

Kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Krav
B-körkort
Minst 1 års erfarenhet av branschen

Meriterande
Asbestutbildning
Pcb utbildning
Heta Arbeten utbildning
Mobila plattformar utbildning

Plats: Göteborg

Kontaktperson

Peter West

Regionchef Göteborg

  
Tel  010-143 05 50
peter.west@relita.se

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

PERSONAL FÖR RIVNING SAMT ASBEST/PCB SANERING TILL GÖTEBORG

Relita Industri & Skadeservice AB