teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Partner and Process Manager till E-mobility Nordic

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-18

Ansök nu

Partner and Process Manager till E-mobility Nordic


Nu händer det! Elbilarna har fått fäste på marknaden och vi vill med InCharge bidra till omställningen genom att erbjuda produkter och tjänster för att kunna ladda bekvämt hemma och på jobbet. Men vi erbjuder inte bara dessa lösningar, utan driver dessutom ett av Nordens största nätverk av publika laddstationer, för att det ska kunna vara enkelt att resa dit du vill med din elbil. Vi brinner för det vi gör, och vill att våra kunder ska ha en utomordentlig upplevelse. Vill du vara med på vår resa, och bidra till att utveckla vår affär och vår verksamhet?
 
Nu söker vi en Partner and Process Manager till E-mobility Nordic – en av Vattenfalls nyaste, snabbt växande och mest intressanta affärsenhet.
 
Du kommer omringas av ett team med hög kompetens, ett brinnande engagemang och höga ambitioner! Tillsammans kommer ni skapa lösningarna som bidrar till Vattenfalls långsiktiga vision om ett fossilfritt samhälle inom en generation! Med InCharge har Vattenfall som mål att vara kundens självklara förstaval på den nordiska marknaden, genom att erbjuda lösningar som möter kundens förväntningar idag och i framtiden! Kundernas behov, tekniken och konkurrensen utvecklas i mycket hög takt, vilket ställer höga krav på både verksamheten och individen.
 
Rollen som Partner and Process Manager innefattar att

• Att äga och driva den strategiska planen för installationsaffären för den svenska marknaden.

• Kravställa och genomföra upphandling av entreprenörer i nära samarbete med inköpsavdelningen.

• Driva innovation och samverkan med avtalade installatörspartners.

• Kvalitetssäkra installatörsprocessen.

Dina kvalifikationer

• Ingenjörsutbildning, BSc eller MSc.

• Minst 5-10 års erfarenhet av partnerskap inom installation och entreprenad.

• Erfarenhet från tekniska kundprojekt med totalentreprenad är meriterande.

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska – i tal och skrift.

• God strategisk förmåga med ett entreprenöriellt sinne och med en naturlig fallenhet för system- och processtänk.

Vi söker en person som har en förmåga att fokusera på detaljer utan att tappa helheten. Du har en god förmåga att tolka behov i olika affärsmodeller och skapa strategier för installationsavtal som möter bland annat lönsamhets- och skalbarhetsmål. Du besitter hög förmåga att hålla många aktiviteter igång samtidigt och säkerställer leverans enligt förväntan både genom ett smart arbetssätt och en god förmåga till kommunikation.
 
Plats

Du kommer arbeta från vårt kontor i Arenastaden i Solna.
 
Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan på svenska eller engelska, innehållande både CV och personligt brev, så snart som möjligt. Vi är tacksamma om du ansöker via länken nedan, då vi inte tar emot ansökningar via email
.
Sista dag för ansökan är den 9 januari 2022
 
Frågor

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Jacob Alm, jacob1.alm@vattenfall.com. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com.
  
Fackliga representanter i Sverige Per Svensson (Akademikerna), Kenneth Lindkvist (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna), Ronny Ekwall (SEKO) når du via Vattenfalls telefonväxel +46 8 739 50 00
 
Mångfald och inkludering – i allt vi gör
Vi är övertygade om att heterogena team kan överträffa homogena team. Men vi kan bara frigöra och använda kraften av mångfald när alla känner sig inkluderade. Läs mer om vårt viktiga arbete med mångfald och inkludering: https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/ 
Om Vattenfall

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att lyckas måste vi, som ett av Europas största energibolag, först bli helt fossilfria själva. Men det räcker inte. För att bidra till ett fossilfritt samhälle måste vi göra mer än att enbart fokusera på hållbar energiproduktion. För vi är övertygade om att om vi ska göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation måste vi nämligen se på utmaningen ur ett bredare perspektiv än att enbart producera energi på ett hållbart sätt.
 Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv! 
Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se
 #LI-SE 

Dela detta jobb

Partner and Process Manager till E-mobility Nordic

Vattenfall AB