teknikjobb.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fritidsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en trevlig stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, anlägger och underhåller kommunens gator, parkeringar, parker, idrotts- och fritidsanläggningar. Vi stödjer även föreningsverksamheten och olika intressegrupper.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en av dem som är ansiktet utåt i Halmstads kommun? Som parkeringsvakt hos oss ingår du i en arbetsgrupp med för närvarande åtta medarbetare. Du främjar trafiksäkerheten på stadens gator och ökar framkomligheten i trafiken. Som parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning på tomtmark och gatumark där du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Även andra uppdrag inom kommunal trafikmyndighetsutövning kan bli aktuella, liksom serviceuppdrag som förvaltningen tillhandahåller, exempelvis att vara torgvärd.

Kvalifikationer

Du har utbildning på gymnasienivå och innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar en god social förmåga högt då du möter många människor i ditt arbete och därigenom representerar Halmstads kommun. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och tar gärna initiativ till att leverera lösningar. Du behöver vara stresstålig och ha god fysik. Ingen erfarenhet av rollen krävs. Halmstads kommun erbjuder utbildning som kommer att starta vecka 7 2021. Utbildningen förläggs normalt sett i Stockholm men kan komma att ske på distans beroende på utvecklingen gällande Covid-19. För att genomgå kursen behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kunskaper i engelska och tyska är en merit. För anställning krävs också att du ska kunna dokumentera att du är ostraffad.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-11-04
Ansök senast
2020-11-30

Upplysningar

 • Benjamin Olsson
  Gruppchef
  Telefon: 0722-472135
  E-post: Benjamin Olsson
 • Bengt Kenneryd
  Vision
  Telefon: 035-137763
 • Peter Lundahl
  Kommunal
  Telefon: 0702-118234

Ansökan

Referensnummer
C43743 - 2020

Övrig information

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Arbetstiden är schemalagd, även helgtjänstgöring förekommer. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Rekryteringen kommer att ske löpande. Vi undanber oss all form av rekryterings- och annonseringshjälp. Vi ser gärna sökanden som bidrar till att öka mångfalden i förvaltningen

Parkeringsvakt

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb