teknikjobb.se

Diarienr: GSN-2019-1460
Arbetsplats: Parkenheten
Förvaltning: Stadsbyggnadsförvaltningen

Sista ansökningsdag: 2019-06-02

Vill du arbeta på en arbetsplats som bidrar till trivsel, god och vacker miljö för alla som lever i, verkar och besöker Uppsala kommun?
Välkommen till oss!

Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller kommunens parker och grönområden och skapar därigenom mervärde för Uppsalaborna. Vi sköter bland annat om parker, träd, skog, lekplatser, planteringar och utsmyckningar av det offentliga rummet.

Ditt uppdrag

Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Genom en väl planerad skötsel ska områdenas kvalitet upprätthållas och utvecklas. I parkskötseln ingår bl.a. trädvård med kontroll och beskärning, skötsel av häckar, buskage, planteringsytor, gräsytor och hårdgjorda ytor. Skötsel av den kommunala utsmyckningen med utplanteringsväxter, julgranar m.m. Rondering och säkerhetskontroller av lekplatser, utegym och spontanidrottsytor. En viktig uppgift är att notera och rapportera om förebyggande och förbättrande åtgärder.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst grundläggande trädgårdsutbildning. meriterande är säkerhet på väg, motorsågskort, röjsågskort, skyliftkort och Heta arbeten. Vi vill att du har erfarenhet av park och trädgårdsarbete gärna inom kommunal verksamhet. Att du har B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Viviann Blomgren, enhetschef, 018-727 47 46

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Logo

Parkarbetare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb