teknikjobb.se

Företagsinformation
Pani Mekaniska AB ägs och drivs av Niklas Johansson och Patrik Fredman.
Bolaget bildades en tidig som¬marmorgon för 26 år sedan av vännerna Niklas Johansson och Patrik Fredman.
Efter några år i Grästorp flyttade verksamheten till Niklas föräldragård i Lavad.
Vi orienterar oss mer och mer mot grövre bearbetning och investeringarna inriktas mot större, moderna maskiner och effektiva verktyg och hjälpmedel. Vi är f.n. 23 medarbetare.

Pani ligger i natursköna Lavad, mellan Lidköping och Grästorp.

Tjänstebeskrivning
Här produceras varken kött eller mjölk! På Pani Mekaniska arbetar vi med precisionsbearbetning av grövre mekanikobjekt med moderna CNC-maskiner, fast i lantlig miljö.
Vi söker nu genom Premier en skicklig medarbetare till vårt tvåskift.

Kvalifikationer
Vi ser det som väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom CNC-maskiner och programmering. Men vi lägger stor vikt vid personlig lämplig, vilja och engagemang! För att lyckas i arbetet behöver du vara tekniskt lagd och händig.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 072-700 78 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav
B-körkort

logga

Pani Mekaniska i Lavad söker en CNC-operatör

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb