teknikjobb.se

Paketerare till vår kund i Alingsås

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Paketerare till vår kund i Alingsås

 

ARBETSUPPGIFTER
Som paketerare kommer du att arbeta på vår kunds lager i Alingsås. Arbetsuppgifterna kan vara varierande men innebär främst packning av utgående gods till kund. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett team på avdelningen. Arbetet är förlagt under vardagar och arbetstiderna kommer att vara dagtid. I din roll som paketerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Packning

  • Plock

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är en driven och noggrann person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral som är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ser vi detta som meriterande. Det är också meriterande att ha erfarenhet inom lagerarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

  • Meriterande med liknande yrkeserfarenheter

  • Meriterande med erfarenhet inom lagerarbete 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Tjänsten är med start omgående.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Victor Mignot på via 0738-617235 eller gbg@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Paketerare till vår kund i Alingsås

Eterni Sweden AB