teknikjobb.se

Är du student och vill jobba extra med packning på ett livsmedelsföretag? Vi söker just nu efter en person på packningsavdelningen som är tillgänglig för inhopp med kort varsel!

Rollen
I rollen som packningsmedarbetare har man möjlighet att utvecklas och arbeta på mottagningsavdelningen eller packningsavdelningen.

Det innebär arbetsuppgifter som: 
- Mottagning av gods, det vill säga mellan lastbil och frys 
- Packning av produkter
- Förståelse för livsmedel, köttproduktion och renhållning 
- Möjlighet att efterhand utvecklas och successivt lära sig produktionens alla delar
- Assistera och underlätta för kollegor i deras arbete 

Tjänsten som packningsmedarbetare vänder sig till dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill fylla tiden med ett fysiskt och utmanande extrajobb! 

Arbetsplatsen är förlagd i centrala Malmö och arbetstiden kan variera mellan 3 skift, 04-12, 07-16 eller 12-20. Behovet kan uppstå med kort varsel, där flexibilitet på vardagar och kommande helgdagar är av största vikt. Det finns även möjlighet till att jobba heltid under sommaren.

Du kommer bli inhyrd som TEMP-TEAM konsult där du omfattas av gällande kollektivavtal och en konsultchef som säkerställer att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Din profil
För att passa för den här tjänsten krävs, annan huvudsaklig sysselsättning på över 50 %, det vill säga att du antingen studerar, har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt t.ex. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för denna tjänst. Specificera i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

För att passa i rollen som packningsmedarbetare ser vi gärna att du har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet inom ett relevant område, men viktigast är att du är nyfiken och snabblärd och en person med "det fixar jag-attityd". Du är i god fysisk form, kan ta instruktioner på plats, arbeta självständigt såväl som i grupp och du tycker det är viktigt att göra ett bra jobb! 

Meriterande om du har truckkort!

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund, 040-611 07 70 på TEMP-TEAM.

Logga

PACKNINGSPERSONAL - EXTRA- OCH SOMMARJOBB!

Ansök nu

Dela detta jobb