teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Packare på heltid till lager i Malmö

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-19

Ansök nu

Packare på heltid till lager i Malmö

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett intresse för teknik och letar efter en möjlighet till att arbeta i ett roligt och utvecklande team? Läs då vidare om tjänsten som packare och lägg in en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning en packare med intresse för teknik. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att ge avkall på kvalitet. Vår kund är verksam inom produktion av badrumsinredning och tillverkar skräddarsydda duschlösningar.

I tjänsten kommer du att arbeta i produktionen, framförallt med att paketera duschväggar och kvalitetskontrollera dessa. Detta enligt instruktioner som finns utformade beroende på produkt. Tjänsten passar dig som letar efter möjlighet att komma in på ett spännande och välstrukturerat företag med goda framtidsmöjligheter. Chans finns att bli övertagen av kunden vid väl utfört arbete och du erbjuds en utvecklande miljö med högt i tak.

Personprofil
Du har gärna tidigare erfarenhet av arbete inom industri/lager och har en positiv inställning till att prestera och alltid göra sitt bästa. För att lyckas i rollen som packare känner du igen dig på följande punkter:

• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Hög samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med eget arbete
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustri
• Meriterande med truckkort för ledstaplare och skjutstativ

Vi ser att du som söker är en person som är noggrann och har en god förmåga att prioritera och ta initiativ. Du är vidare en social person som gärna hjälper till där det behövs som mest.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som packare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 6 månader. Goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund.
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ninni Henrysson på ninni.henrysson@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Packare på heltid till lager i Malmö

PerformIQ