teknikjobb.se

Översiktsplanerare

Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Översiktsplanerare

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå kommun förstärker nu sin verksamhet med en ny tjänst som översiktsplanerare. Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällets utveckling. I din roll kommer du att vara navet i kommunens fortsatta arbete med översiktplanering. Du kommer självständigt och i olika arbetsgrupper att arbeta med att ta fram framåtsyftande planer och strategier, i nära samverkan med den politiska ledningen, medborgare, verksamheter och andra aktörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en rejäl portion pondus, som ser helheten före delarna och som med lätthet kommunicerar, både muntligt och skriftligt.
Det är bra om du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning som t.ex. planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.

Har du dessutom arbetat med översiktsplanering, fördjupade översiktsplaner, projektledning eller att leda olika typer av processer så vill vi gärna träffa dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i politiskt styrda organisationer. Du har B-körkort.
Vi tror att du har mångårig erfarenhet av liknande arbeten.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Översiktsplanerare

Sollefteå Kommun