teknikjobb.seBli en del av ett bolag där du har möjlighet att påverka utvecklingen

Är du en inspirerande ledare som med fingertoppskänsla och stort engagemang motiverar dina kollegor att nå sin fulla potential? Har du erfarenhet från industrin och brinner för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten? På uppdrag av Ovako söker AxÖ Consulting en sektionschef till mediumvalsverket i Smedjebacken. I rollen som sektionschef leder och organiserar du arbetet mot uppsatta mål och du stöttar medarbetarna i deras utveckling.

Ovako erbjuder:
Ovako är ett framåtsyftande företag med högt i tak. Här kan du förvänta dig en fartfylld arbetsplats med god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft. I och med en omfattande kundplattform och fortsatta expansionsplaner finns också goda utvecklingsmöjligheter om du lyckas väl i din roll.

Som anställd erbjuds du
• En stimulerande arbetsplats med goda möjligheter till karriär- och yrkesmässig utveckling.
• Möjlighet att utmana Ovakos arbetssätt och komma med idéer som effektiviserar
• Ett omväxlande arbete där du får möjligt att växa i din profession.
• Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten
Rollen som sektionschef innebär fullt ledarskap som innebär att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal samt hjälper medarbetarna till effektivt arbete och egen utveckling. Du har produkt- och processansvar och säkerställer en effektiv produktionsprocess genom ett gott ledarskap där du skapar delaktighet och samarbete i gruppen.

I rollen ingår även att arbeta för ett optimalt resursutnyttjande och säkra en hög tillgänglighet. Du ska även samordna och tillgodose experthjälp för din process vid tvärfunktionella aktiviteter och medverka i materialflödesfrågor, både gentemot kunder och internt.

Ansvaret omfattar också uppföljning av budget och uppsatta mål.
Säkerheten är högst prioriterad i allt arbete och du informerar medarbetare löpande samt rapporterar tillbud eller olyckor.

För att lyckas i rollen 
Vi söker dig som är säkerhetsmedveten och engagerad, du brinner för att utveckla verksamheten och har en erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du har ett coachande ledarskap och drivs av att se andra människor växa. Ödmjukhet är din approach men du har även modet att ifrågasätta invanda mönster för att med fingertoppskänsla driva förändringar. Ditt arbetssätt är processinriktat och präglas av struktur och kvalitetstänkande.

Du har en utbildning från högskola eller universitet med en för tjänsten relevant inriktning, samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är starkt meriterande om du har kunskaper inom ståltillverkning och Lean.

Information
Inom Ovako tror man på medarbetarnas potential, varför vi välkomnar sökande både med och utan tidigare dokumenterad ledarerfarenhet.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är den 11 april, urval sker löpande så ansök reda idag.
Varmt välkommen med din ansökan.

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har fler än 3 000 anställda i mer än 30 länder. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. För mer information besök oss på ovako.com och nssmc.com

Sökord
Flödeschef, förstalinjechef, produktionschef, produktionsledare, arbetsledare, leveranschef, processingenjör, teknikchef, gruppledare, kvalitetschef, maskiningenjör, kvalitetsingenjör, Production line manager, First line manager.

AxÖ Consulting AB har gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se. Varmt välkommen med din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Smedjebacken
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/51
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2019-03-12
Sista ansökningsdag 2019-04-11

Ovako i Smedjebacken söker sektionschef till mediumvalsverket

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-11

Ansök nu

Dela detta jobb