teknikjobb.se

Östberg står inför en spännande framtida utveckling och söker därför följande medarbetare till Avesta

Konstruktör till R&D

Till vår R&D avdelning söker vi en mekanikkonstruktör som kommer att arbeta med konstruktion och utveckling av våra produkter. Arbetet bedrivs i projektform där du kommer arbeta tillsammans med R&D - Teamet för att nå våra högt ställda förväntningar på kvalitet samt uppsatta tidsramar. Vi använder idag Inventor och Vault Pro som verktyg för allt konstruktionsarbete.

Vi ser att du som söker har ingenjörsutbildning och/eller flerårig relevant erfarenhet samt goda kunskaper i 3D-CAD och PDM system. Då vi mestadels konstruerar i tunnplåt så ser vi att du har kunskap och praktisk erfarenhet av plåt- och konstruktioner samt prouktionsanpassningar. R&D gruppen arbetar aktivt med produktutveckling, prototypframtagning och konstruktion och vi ser att du har ett intresse kring dessa uppgifter för att bidra till vår fortsatta utveckling.

När du blivit varm i kläderna kommer du att bidra med tekniska lösningar och utveckling av nya produkter efter marknadsbehov och föreslå förbättringar med hjälp av ny teknik och förändringar i produktionen. För oss är ansvarstagande för bolagets gemensamma framgång genom aktivt samarbete viktigt och arbetet med ”ständiga förbättringar” står alltid i centrum.

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla ett Östberg med stora möjligheter i framtiden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51, vi behandlar ansökningar löpande.

 

Östbergs söker Konstruktör till R&D

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb