teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Orderplockare till Paragon Nordic!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Orderplockare till Paragon Nordic!

Gillar du struktur och trivs med att arbeta fysiskt? Vi har rollen för dig! Hos Paragon Nordic blir du en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som du arbetar med orderhantering i anknytning till produktionen. Nu söker Paragon Nordic flera orderplockare för ett tre månaders långt uppdrag med start 9 januari 2023.

Om tjänsten

Paragon Nordic är är en kontraktsutvecklings- och tillverkningspartner som utvecklar, producerar och realiserar produktideér inom personal care & styling, industri, bilvård, hushåll, pharma och livsmedel. Academic Work söker nu tre orderplockare till Paragon Nordics lager i Vallentuna. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Paragon Nordic.

Uppdraget kommer att vara på heltid och löpa under tre månader med start på måndag 9 januari 2023. Möjlighet till förlängning finns. Du jobbar dagskift måndag till torsdag kl 06.42-16.15 och fredagar 06.42-14.15.

Du erbjuds

  • Värdefull insyn i hur man arbetar inom produktionsindustrin
  • Trevlig arbetsmiljö och härlig stämning bland kollegorna
  • En konsultchef på Academic Work och möjlighet att skapa nätverk för fler projekt framöver

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderplockare kommer du att vara med och ansvara över att plocka upp, kontrollera och återpacka ordrar på Paragons lager.

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper i svenska
  • Är noggrann och duktig på att följa instruktioner

Övrig information

  • Start: 9 januari
  • Omfattning: Heltid i tre månader med möjlighet till förlängning
  • Placering: Vallentuna,

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Orderplockare till Paragon Nordic!

Academic Work