teknikjobb.se

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB sysselsätter ett hundratal personer, både anställda och underentreprenörer beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Sista ansökningsdag: 2020-01-31Jobbkategori: RekryteringPlats: StockholmFöretag: Stockholms Reparationsvarv AB

Skeppshandeln växer!

Nu söker vi en medarbetare som kommer att avlasta och komplettera ansvarig för Skeppshandeln. Du skall även bistå med att utveckla verksamheten gällande processer och nya produkter samt vara kontaktperson mot leverantörer och nationella och internationella rederier. Du som söker denna tjänst bör vara en person med hög servicenivå och van vid högt tempo. Har du dessutom erfarenhet och vana att jobba inom shipping avseende fartygsrelaterade produkter/terminologi och funktioner är det en fördel.

Arbetsbeskrivning:
Rollen som ordermottagare erbjuder varierande arbetsuppgifter och kan, beroende på bakgrund innefatta ordermottagning, hantera avrop, förhandling med leverantörer, kontakt med fartygsbesättningar, paketering, leveranser och reklamationer.

De krav vi har på dig är:
-Kunskap om fartyg.
-Mycket serviceinriktad.
-Noggrann.
-Ordningsam.
-Examen från gymnasium eller motsvarande. 
-Svenska i tal och skrift.
-Engelska i tal och skrift. 
-Körkort B.
-Goda kunskaper i programvaror som affärssystem, Excel och Word..

Meriterande, men inget krav:
-Fler språk.

Personliga egenskaper:
-Vilja och inställning till att leverera kvalitet på jobb.
-Punktlig.
-Säkerhetsmedveten.
-Kan arbeta självständigt och i grupp. 

Övrigt:
Varvet bedriver verksamhet där Säkerhetsskyddslagen gäller, därför görs olika bakgrundskontroller och godkännande är ett krav för tillsvidareanställning. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning. Du har eller skaffar ordnat boende i Stockholm. Urval sker löpande.

Vi erbjuder:
Marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, arbetskläder, mobiltelefon. Väldigt omväxlande arbete, arbete under eget ansvar och bra sammanhållning.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116

Arbetsgivare: Stockholms Reparationsvarv AB, Beckholmen, 115 21 Stockholm

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

 
Sökord: fartyg, passagerarfartyg, internationella rederier, privata rederier, noggrann, administrativ, båt, varv, varvsnäringen, varvsindustrin, förråd, lager, lagerarbetare, ordermottagare, inventering, inleverans, utleverans, Beckholmen, Stockholm, affärssystem, B-körkort, avrop, förhandlingar, paketering, serviceinriktad.

Ansvarig rekryterare

Curt Svinge

curt.svinge@marinkraft.se

Ordermottagare Skeppshandel Fartygsvarv

Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb