teknikjobb.se

Orderadministratör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Orderadministratör

Har du en administrativ ådra och motiveras av varierande arbetsuppgifter där du har många kontaktytor i verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av orderadministration, är ansvarstagande och kundorienterad med ett stort eget driv? Tveka då inte att söka tjänsten som Orderadministratör!

Hos Lantmännen Maskin erbjuds du möjlighet till en spännande utmaning i karriären, i ett välrenommerat och framgångsrikt bolag med lång tradition inom sin bransch.

Det här kommer du att göra

I rollen som orderadministratör erbjuds du ett spännande, omväxlande och kvalificerat arbete där du kommer att ha många interna och externa kontaktytor i din arbetsroll. Ditt uppdrag kommer innebära att leverera bästa möjliga support till företagets säljare och kunder vid försäljning och leverans av Lantmännens maskiner. Du tar även emot och administrerar inkommande orders, genomför prisjusteringar, fakturerar samt har en daglig kontakt med säljare, verkmästare, butiks- och reservdelschefer. Du blir en viktig del av ett trevligt och kompetent team om 5 kollegor med placering på Lantmännen Maskins kontor i Malmö och rapporterar till chefen för kundordergruppen.

Kulturen på arbetsplatsen präglas av en god gemenskap där vi hjälps åt och stöttar varandra. Tillsammans värnar vi om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat.

Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med december 2021. Arbetstiden är 7.30-16.00 och vi planerar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. För rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning eller en tillsvidare anställning.

 

Dela detta jobb

Orderadministratör

Lantmännen Maskin AB