teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Order- & Transportplanerare till Shipment Planning på Tarkett i Ronneby sökes.

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Order- & Transportplanerare till Shipment Planning på Tarkett i Ronneby sökes.

Om tjänsten

Tarkett erbjuder dig ett spännande jobb där du får agera som spindeln i nätet mellan transport och kunder, hitta de bästa transportlösningarna och ge service i världsklass till våra kunder. Du blir du en viktig del i ett team som präglas av kreativitet, samarbete, omtanke och engagemang. Får jobba på en arbetsplats där det är viktigt att vara mångsidig, inkluderande och kommunikativ men framför allt – alltid teamkänslan i fokus!

Du blir en viktig del av ett team om sju personer som arbetar nära varandra och värderar ett bra samarbete högt. Logistiken som ska koordineras handlar om transport som sker med alla transportvarianter såsom via väg, luft och hav. Du kommer i rollen kommer du framförallt att boka transporter, utfärda och hantera tullhandlingar samt uppföljning och dokumentation av dina ärenden. Du kommer ha kontinuerlig kontakt med Tarketts interna säljbolag såväl som externa transportföretag gällande världsomspännande fraktförfrågningar och bokningar av dessa.

Tjänsten är en prov/tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt.

Du rapporterar direkt till chefen för Shipment Planning, Bo Alenfors; https://www.linkedin.com/in/bo-alenfors-631bb97b/

Vi välkomnar alla. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Placering är på vårt logistikcenter i Ronneby, vackert placerat precis intill havet. 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker trivs att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att planera och skapa struktur i ditt arbete. Du skall även kunna bemästra flera uppgifter samtidigt och organisera transporter på ett effektivt sätt. Det är av allra största vikt att det faller sig naturligt för dig att arbeta välorganiserat samt att du är van vid att inhämta, sammanställa och strukturera information från olika kanaler. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och har lätt att skapa god kontakt med medarbetare och transportörer.  

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom transport och logistik och/eller erfarenhet av speditörsrollenVidare har du god datorvana och har god kunskap i Office365 med betoning på Excel, är van att navigera i större affärssystem, har du dessutom erfarenhet av SAP så är detta meriterande.

Då kommunikationen till stor del sker på engelska och svenska är det av största vikt att du kan kommunicera dessa språk obehindrat i såväl tal som skrift. Har du dessutom goda kunskaper i något ytterligare europeiskt språk är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förutsätter att du som söker rollen är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat.

Om arbetsgivaren

Med en historia på 140 år är Tarkett världsledande inom innovativa golv- och sportytor, med en nettoomsättning på 2,8 miljarder euro 2021. Erbjuder ett brett sortiment av produkter inklusive vinyl, linoleum, gummi, matta, trä, laminat, konstgjord gräsmattor och friidrott spårar koncernen kunder i över 100 länder över hela världen. Tarkett har 12 000 anställda och 34 industrianläggningar och säljer 1,3 miljoner kvadratmetergolv varje dag för sjukhus, skolor, bostäder, hotell, kontor, butiker och idrottsplatser. Tarkett har åtagit sig och har ett stort engagemang i att förändra spelplanen gällande cirkulär ekonomi och har implementerat en miljöinnovationsstrategi baserad på Cradle to Cradle®-principer, med det slutliga målet att bidra till människors hälsa och välbefinnande och bevara naturligt kapital. www.tarkett.com

https://youtu.be/aPtvCmb4SpE

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Tarkett med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via "ansök nu".

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

 

Dela detta jobb

Logo
Order- & Transportplanerare till Shipment Planning på Tarkett i Ronneby sökes.

Telin Rekrytering & Konsult