teknikjobb.se

Order- och lagerkoordinator

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Order- och lagerkoordinator

FAS Converting är en svensk utrustningstillverkare, grundad 1978. Vi utvecklar, designar och monterar, installerar och stöder maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle. Våra kunder är inom den flexibla förpackningsindustrin och huvudprodukten är en skräppåse. Idag har FAS Converting ett brett produktsortiment som täcker allt från industriella lindare, med eller utan perforator för pallöverdrag, jordbruksfilm, lakan till mat- och frys- och sopsäckar, vågtopp och tejp.


Trivs du med att arbeta praktiskt med kundkontakt och göra det i en miljö där högt tempo och noggrannhet är viktiga faktorer? Är du en lagspelare som värderar en god stämning och att ha kul på jobbet? Då ska du söka denna tjänst hos FAS idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Order- och lagerkoordinator kommer du att ansvara för hela orderflödet till leverans, vilket innebär allt från att registrera och hantera orders i affärssystemet till att sända iväg order till kund. Det innebär att arbeta med packning och plockning av varierande gods som ska levereras ut ifrån produktionen i Arlöv. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods. Tjänsten beräknas 50% orderhantering och 50% lagerarbete.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Orderhantering från flöde till leverans.

  • Packa och plocka gods i lagret. 

  • Vanligt förekommande uppgifter på lager. 

  • Arbeta mot leveranstider och hantera större gods. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang och slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten är:

  • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

  • God datorvana samt bekväm i Officepaketet.

  • Affärssystem erfarenhet extra plus om det är Monitor

  • Lagspelare.

  • Truckkort

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig till våren 2022. Arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag-fredag. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FAS Converting Machinery.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Magnus Säll via 0738617272 eller magnus.sall@eterni.se

Dela detta jobb

Order- och lagerkoordinator

Eterni Sweden AB