teknikjobb.se

Logo

Operatörer till Produktionen i Oskarström

Ansök nu

Operatörer till Produktionen i Oskarström

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi ca 200 medarbetare. Omsättningen i Sverige ligger på ca 500 MKR

Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Vi växer och behöver nu förstärka vår personalstyrka med produktionspersonal till Nitator i Oskarström

Operatörer till Produktionen i Oskarström

Är du en positiv och driven person som gillar att ständigt förbättra och effektivisera? Är du dessutom noggrann och har arbetat inom industrin tidigare? Är du praktiskt lagd, kvalitetsmedveten, snabblärd och redo att ge järnet? Vill du jobba på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Perfekt, vi söker just nu personal till vår produktion. Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande och arbetet skiljer sig mellan de olika avdelningarna: Plåt, Svets, Måleri, Montering. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktionens olika avdelningar, där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagets mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet.

Bakgrund/Kunskaper

Du har en godkänd gymnasial utbildning. Du har förmodligen erfarenhet från arbete inom industrin med liknande arbetsuppgifter. Svetskunnighet är meriterande.
Du innehar truckkort och giltigt körkort. Du är bekväm med det svenska språket – både i tal och skrift, kunskap i engelska är meriterande.

För att klara jobbet måste du

Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats. Du visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater.

Du är strukturerad och du kan arbeta i grupp samtidigt som det ställs krav på att du kan jobba självständigt och fokuserat. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång. Med din vilja, ambition, önskan om att utvecklas och lära nytt samt en positiv attityd att utveckla din kompetens till det som dagens och framtidens arbete kräver.

Det är viktigt att du är villig att axla det ansvar som varje medarbetare förväntas ha, vilket innebär att du;

  • Delar och stödjer företagets värdegrunder

  • Följer företagets policys och ordningsregler

  • Arbetar enligt beslutade rutiner, standarder och instruktioner

  • Tar fullt ansvar för dina handlingar

  • Agerar och reagerar vid avvikelser

Vi erbjuder

  • En arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet

  • En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång

  • En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas

Tjänsten är på heltid och arbetstid är skiftarbete. Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till förlängning alternativ tillsvidareanställning. Du har god datorvana, på Nitator använder vi Monitor som affärssystem. Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav. Beskriv i detalj vad dina arbetsuppgifter och erfarenheter har inneburit.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår HR Partner Lucia Kristiansen 035-177533
Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav.
Ansök senast 2021-04-30
Urval och Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Logo
Operatörer till Produktionen i Oskarström

Nitator AB