teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du ett stort intresse för mat och vill jobba för ett förmånligt företag under 2022? Som processoperatör för Lantmännen Cerealia agerar du nyckelperson i produktionsflödet av några av Sveriges mest folkkära och omtyckta spannmålsprodukter. SÖK NU och var med mitt i processen från jord till bord!

Om tjänsten

Lantmännen Cerealia ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 19 000 svenska lantbrukare, med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. På Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsförs ett stort sortiment av hälsosamma och näringsrika produkter med basen i Nordiska spannmål. Med klassiska varumärken som Kungsörnen, AXA och START! har de några av Sveriges mest folkkära och omtyckta produkter.

För Lantmännen Cerealia i Strängnäs räkning söker nu vi på Academic Work operatörer som, med start i juli, ska bli nyckelpersoner för deras produktionslinje av olika sorters spannmål - från kvarn till paketering.

Du erbjuds

  • Ett konsultuppdrag på 6 månader (beroende på vilken del av produktionen man opererar).

  • En unik chans att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

På Lantmännen Cerealia finns det olika avdelningar i produktionen av de spannmålsbaserade produkterna. Det finns först och främst en spannmålssilo och en kvarn som bevarar kontra maler alla grundprodukterna (spannmålen). Därefter hamnar produkten i en mjölsilo innan den går vidare till paketeringsavdelningen där mjölet/ det malda spannmålet portioneras i sina respektive förpackningar och transporteringskärl.

Var och en av dessa avdelningar har en viktig funktion och position i produktionen. Ditt ansvar som operatör är att säkerställa att produktionsprocessen flyter på och går som planerat. Typiska arbetsuppgifter kan vara att städa, köra truck och felsöka maskiner - uppgifterna kan variera beroende på vilken avdelning du ansvarar för.

Vi söker dig som

  • Har en god teknisk förståelse och intresse då du kommer att arbeta systembaserat i kombination med handson - arbete i produktionen för att få flödet att fortlöpa dygnet runt.

  • Är uthållig och kan ta ansvar i att upprätthålla regler & riktlinjer avseende hygien och säkerhet.

  • Har en avklarad gymnasial utbildning, gärna med inriktning natur, teknik eller annan som vi bedömer likvärdig.

Meriterande

  • Har en eftergymnasial examen, exempelvis inom maskinteknik eller naturvetenskap.

  • Har tidigare arbetslivserfarenhet som processopertör från exempelvis branscher inom läkemedel, livmedel, papper, färg eller liknande.

Övrig information

  • Start: Augusti

  • Omfattning: Heltid som konsult med goda möjligheter till direktanställning hos Lantmännen efter 6 månader.

  • Placering: Strängnäs

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om företag här!

 

Operatörer till Lantmännen Cerealia

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb