teknikjobb.se

OPERATÖRER TILL ITW I ÅS(BREDARYD)

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

OPERATÖRER TILL ITW I ÅS(BREDARYD)

Om  företaget
ITW Sverige AB konstruerar och tillverkar komponenter och fästelement i plast och är en av de ledande leverantörerna till fordonsindustrin inom dess produktområde. ITW Sverige AB omsätter ca 220 milj kronor och har idag 60 anställda. Verksamhet finns i Ås utanför Bredaryd samt i Göteborg. ITW Sverige AB är ett dotterbolag till ITW Inc som är noterad på NYSE. Ingår organisatoriskt i ITW Global Automotive Group.

Vi söker nu operatörer till andra skift och natt.

Du kommer att börja din anställning hos oss på Junic för att sedan förutsatt att allt fungerar gå över i anställning hos kund.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära övervakning, syning och körning av formsprutningsmaskiner. Du kommer att mäta detaljer och ansvarar för kvaliteten i löpande produktion enligt kontrollinstruktioner och rapporterar löpande avvikelser.

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet från industrin och då ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från plastindustrin.

Personliga egenskaper
Arbetet kring maskinerna kan stundtals vara i ett högt tempo så vi tror att det här är ett jobb för dig som uppskattar när det händer mycket kring dig.

Vi värderar egenskaper som ansvarstagande, initiativrik och att du har ett driv. Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person.

God Svenska i tal och skrift är ett krav

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Personlig lämplighet med den rätta inställningen väger tungt. För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Carolina Håkansson på 0371-830 53 alternativt Niklas Andersson 0371-830 52,

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

OPERATÖRER TILL ITW I ÅS(BREDARYD)

Junic