teknikjobb.se

Logo

Operatörer till Atomiseringsverket i Halmstad

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2021-08-20

Ansök nu

Operatörer till Atomiseringsverket i Halmstad

Vi söker nu operatörer till Atomiseringsverket i Halmstad för arbete i produktion med skiftgång.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på Höganäs verk i Halmstad. Vid anläggningen i Halmstad producerar vi atomiserat järnpulver av återvunnen metall. Produktionen bedriver vi med fokus på säkerhet, kvalitet och kostnad och nu behöver vi utöka vår duktiga personalstyrka med ytterligare operatörer. I tjänsten som operatör ingår bl.a. tillverkning av smält stål i ljusbågsugn, atomisering av smält stål, processövervakning, service av skänkar, travers- och truckkörning, rapportering av processrelaterad data samt andra inom yrket förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten som operatör bedrivs som kontinuerligt 3-skift med regelbundet helgarbete.

Din profil

Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller processteknisk inriktning och har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av industriarbete och arbete med Lean. Som person är du nogrann och ansvarstagande och tycker det är roligt att samarbeta med andra. Vana från skiftarbete är meriterande men inget krav.  

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2020 var 0,8 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti.

Contact person
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

Jörgen Svensson
Supervisor
+46 35 151149
Jorgen.Svensson2@hoganas.com

Pär Cronberg
Supervisor
+46 35 151149
Par.Cronberg@hoganas.com

Josef Levander Ceke
Supervisor
+46 35 151149
Josef.LevanderCeke@hoganas.com

Mattias Heldmann
Supervisor
035-151133
mattias.heldmann@hoganas.com

Dela detta jobb

Logo
Operatörer till Atomiseringsverket i Halmstad

Höganäs AB