teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operatör till Senzime sökes!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Operatör till Senzime sökes!

Vill du jobba på ett företag som gör skillnad? Se hit! Senzime är ett medtek-företag som arbetar för att eliminera anestesi- och andningsrelaterade komplikationer. Med hjälp av deras toppmoderna patientövervakningslösningar bidrar de även till att drastiskt minska vårdkostnader kopplat till kirurgiska ingrepp.

Om tjänsten

Senzime är ett svenskt medicinteknikföretag som utvecklar och marknadsför CE-märkta och FDA-godkända medicintekniska system med målet att bidra till förbättrad klinisk precision och förenklad vårdhantering. Tjänsten är placerad på Senzimes huvudkontor i Ultuna, Uppsala där du kommer att arbeta tillsammans med ca 20 andra anställda.

TetraGraph – Senzimes mest utvecklade system – är en teknologi som digitalt och kontinuerligt mäter nivån av neuromuskulär blockad för att förhindra komplikationer, förbättra klinisk precision och förenkla hanteringen av vården. Senzimes vision är att TetraGraph ska användas vid varje operation där muskelavslappnande medel används för en säker återhämtning för alla patienter. Färre komplikationer leder till mindre lidande för patienterna men bidrar också till kortare sjukhusvistelser och minskade vårdkostnader.

Som operatör kommer du att arbeta i ett team tillsammans med två kollegor där ni tillsammans kommer vara ansvariga för tillverkningen av Senzimes produkter.

Du erbjuds

 • Att arbeta självständigt i ett litet sammansvetsat team

 • Möjligheten att vara delaktig i stora delar av produktionen

 • Flexibla arbetstider

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetet i produktionen är omväxlande där mycket händer. Förutom att arbeta i produktionen kommer du även att arbeta med:

 • Ankomstkontroll

 • Att skeppa ut ordrar

 • Dokumentation

Vi söker dig som

 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 • Teknikintresserad

Vid denna rekrytering kommer det läggas stor vikt vid personlighet. Förutom att vi ser att du är teknikintresserad är du även som person noggrann, flexibel och självgående.

Övrig information

 • Start: 1 november

 • Omfattning: Heltid

 • Plats: Uppsala, Ultuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om företaget Senzime!

 

Dela detta jobb

Operatör till Senzime sökes!

Academic Work