teknikjobb.se

Operatör till kund i Degerfors

Ansök nu

Operatör till kund i Degerfors

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


OPERATÖR TILL KUND I DEGERFORS

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu för start omgående en operatör till en av våra kunder i Degerfors. Har du tidigare erfarenhet från industrin samt innehar truck- och traverskort kommer du snabbt att komma in i din roll. Viktigt för tjänsten är:

  • Industriinriktad utbildning

  • Erfarenhet från industrin

  • Truckkort

  • Traverskort 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person har du ett stort engagemang, du är ansvarstagande, säkerhetsmedveten och strukturerad. Du arbetar självständigt, men samverkar också med övriga delar av verksamheten inom ansvarsområdet. Vidare är det viktigt att du:

  • Flytande behärskar svenska i tal och skrift

  • Är tillgänglig omgående

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med start omgående på initialt 3 månader som kan komma att förlängas med ytterligare 3 månader. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Operatör till kund i Degerfors

Eterni Sweden AB