teknikjobb.se

International Färg AB är världsledande inom området skyddsfärger.  Företaget ingår i den globala AkzoNobel-koncernen sedan 1998. Det svenska bolaget, International Färg AB, har en omsättning på ca 1 miljard SEK och har ca 140 anställda i Sverige. Vår moderna fabrik och nordiska huvudkontor finns i Angered utanför Göteborg. Här tillverkas rostskyddsfärger för marknaderna i Europa och Ryssland. Vi marknadsför och säljer även färgprodukter i segmenten Protective Coatings, Marine Coatings, Yacht Coatings och Powder Coatings.  

 

Om tjänsten

Som produktionspersonal hos oss arbetar du tvåskift inom produktionen med att se över så produktionen går så smidigt som möjligt. Du säkerställer produktionen genom satsning eller tappning av färg samt viss truckkörning.

  • Övervaka och hantera maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå
  • Blanda kemiska tillsatser för att tillverka målarfärg.
  • Satsa alternativt tappa upp färg
  • Truckkörning, med såväl inkörning av produkter och lastning och lossning.

Kvalifikationer

  • Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
  • Gillar att arbeta praktiskt och att använda kroppen.
  • Att arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och miljö.
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har truckkort
  • Erfarenhet av arbeta i industrimiljö

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin.  Du är en god lagspelare och kan arbeta i team. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till ”Best practice”. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.

 

Vad erbjuder AkzoNobel?

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Elisabet Harladsdottir, Talent Acquisition Partner, +46 703 50 17 99 

För fackliga frågor vänligen kontakta Fackförbund

IF Metall: Kristoffer Bergman +46 31-928654 alt. Lars Pettersson +46 31-928759 

Ledarna: Cia Hallberg +46 31-928615 

Operatör till Akzo Nobel International Färg AB

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb