teknikjobb.se

Om tjänsten

En unik miljö, stora utmaningar och ett utvecklande jobb kan vi erbjuda den som känner sig motiverad att vara en del av denna fantastiska arbetsgrupp.

Din huvudsakliga uppgift består av att arbeta med primär ventilation under jord. Ett ansvarsfull och viktigt arbete där det även ingår kontakter med externa aktörer och konsulter, dagliga produktionsmöten med tillredning och raslastning samt deltagande i projektmöten från avdelningen.
Huvudsakligen sker arbetet på dagtid måndag – fredag. Brandberedskap var 5e arbetsvecka vecka efter avslutad utbildning. När personen känner att kunnandet finns för att axla ansvaret med brandberedskap och ventilationsjour.

Dina kvalifikationer

Du har en teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot energi-, verkstad-, VVS-området eller annan likvärdig utbildning helst kombinerad med erfarenhet från arbetsområdet samt B-körkort.

Allmän process-, anläggnings- och lokalkännedom (främst gruva) är meriterande. Då arbetet innebär kontakter med många olika personer bör Du ha en god samarbetsförmåga samt vara utåtriktad och ha lätt för att kommunicera med Din omgivning.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten är Du välkommen att kontakta Produktionschef Anders Magnusson (Må – Fre 06:00 – 15:00) tele: 070-3196594.

Operatör Primärventilationkir

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Dela detta jobb