teknikjobb.se

Logo

Operatör Måleriet

Företag Nitator AB
Ort
Utgår

2021-03-05

Ansök nu

Operatör Måleriet

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi 210 medarbetare. Omsättningen i Sverige var 500 mkr 2019

Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Vi söker till Oskarström:
Operatör till Måleriet

Dina arbetsuppgifter
Stimulerande arbetsuppgifter i en expansiv miljö, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater. Som operatör på måleriet ingår behängning, avplockning, maskering och pyrolysugn/verktyg. Det innebär t ex att ta fram detaljer för behängning, se till att detaljer hänger enligt instruktion och att rätt verktyg används. Efter målning utföra okulär kontroll av färdig produkt innan packning, se till och ha rätt emballage och rätt antal detaljer, enligt instruktion. Rapportering av färdigt gods sker i vårat affärssystem, Monitor.

Bakgrund/Kunskaper
Du har en godkänd gymnasial utbildning. Du har förmodligen erfarenhet från arbete inom industrin med liknande arbetsuppgifter.
Du innehar truckkort och giltigt körkort. Du är bekväm med det svenska språket – både i tal och skrift, kunskap i engelska är meriterande.

För att klara jobbet måste du
Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats. Du visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater.
Du är strukturerad och du kan arbeta i grupp samtidigt som det ställs krav på att du kan jobba självständigt och fokuserat. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång. Med din vilja, ambition, önskan om att utvecklas och lära nytt samt en positiv attityd att utveckla din kompetens till det som dagens och framtidens arbete kräver.

Det är viktigt att du är villig att axla det ansvar som varje medarbetare förväntas ha, vilket innebär att du;

  • Delar och stödjer företagets värdegrunder

  • Följer företagets policys och ordningsregler

  • Arbetar enligt beslutade rutiner, standarder och instruktioner

  • Tar fullt ansvar för dina handlingar

  • Agerar och reagerar vid avvikelser.

Vi erbjuder

  • En arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet

  • En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång

  • En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas

Tjänsten är på heltid och arbetstid är skiftarbete. Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till förlängning alternativ tillsvidareanställning. Du har god datorvana, på Nitator använder vi Monitor som affärssystem. Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav. Beskriv i detalj vad dina arbetsuppgifter och erfarenheter har inneburit.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Produktionsledare Björn Nilsson 035-17 75 35

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Dela detta jobb

Logo
Operatör Måleriet

Nitator AB