teknikjobb.se

Operatör inom Vattenskärning till kund i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Operatör inom Vattenskärning till kund i Göteborg

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sweden AB söker nu efter en operatör inom vattenskärning till kund i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom produktion, verkstad eller tillverkande industri. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 
 

ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som operatör inom vattenskärning kommer du att arbeta hos vår kund i Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utifrån arbetsordrar, läsa in program i maskinen, säkerställa att du har rätt material och ställa in maskinparametrar inför körning. Kvalitetssäkring i form av kontroll av mått och kvalitet ingår också i dina dagliga arbetsuppgifter. I rollen ingår truckkörning för att ta fram material till maskinen men även då man vid behov assisterar lastbilschaufförerna med att köra in material.  Arbetstiderna är förlagda under dagtid. 

Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos vår kund. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

För att passa i rollen som operatör inom vattenskärning ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från någon form av industriarbete, med fördel som någon form av maskinoperatör. Som person ser vi att du värdesätter ordning och reda och har en positiv inställning till arbete. Du är social, arbetsvillig och trivs i en roll med frihet under ansvar. Truckkort A och B är ett krav då truckkörning kommer att ingå i tjänsten. Det är även meriterande om du tidigare har kört en vattenskärningsmaskin.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 

Vid frågor kring tjänsten kontakta Linus Rundberg via linus.rundberg@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Operatör inom Vattenskärning till kund i Göteborg

Eterni Sweden AB