teknikjobb.se

Logga

Operatör inom vår maskinavdelning

Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Operatör inom vår maskinavdelning

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 anställda och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Tidsbegränsade anställningar inom vår tillverkningsprocess av kök- och badrumsinredningar.

Vi behöver ersättare till vår avdelning maskin,  därmed söker vi dig som är intresserad av att arbeta tidsbegränsat hos oss.

Arbetet 
Vi söker dig som är nyfiken på vår tillverkande industri och erbjuder möjligheten till ett arbete inom trä- och möbelindustrin. 

Den ena tjänsten vi erbjuder är inom vår kantbearbetningslina som är helautomatiserad där detaljer formateras och list appliceras på våra skåpsdetaljer. I linan ingår även 2 st borrmaskiner samt pluggaggregat. 

Den andra tjänsten är i vår specialgrupp där ett antal mindre snickerimaskiner ingår. 

Kompetens 
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med industri- eller teknikinriktning i grunden. Erfarenheter från arbete inom tillverkande industri är meriterande. Utbildning inom eller praktiska erfarenheter från förbättringsarbete är  värdefullt hos oss. Mycket ritningsläsning ingår och CNC kunskaper är meriterande.

Din profil 
Vi söker dig med teknikintresse och ser dig själv som tekniskt lagd. Du är en social person som blir en viktig del i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid din samarbetsförmåga och vilja att bidra till gruppen. Att hålla en hög kvalité genom ett noggrant arbete är viktigt för dig. Du är en person som trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo både självständigt och i grupp. 
Känner du igen dig i beskrivningen?

Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten
Anställningarna avser heltid med placering i Vedum och är  vikariat inom tidigt skift.

Arbetstider
Tidigt skift: mån - fre 06.00-14.30.

Vårt kollektivavtal 
Träindustriavtalet; träffat mellan Trä- och Möbelföretagen (TMF) och GS-facket.

Vill du veta mer 
Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av HR ansvarig Maria Erkisson, maria.erkisson@vedum.se eller 0512-577 21.

Ansökan 
Din ansökan behöver vi ha senast den 16 maj och vi tillämpar fortlöpande urval.

Filer som bifogas till din ansökan ska sparas i följande format:  Adobe PDF eller Microsoft Word. 

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter 
I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed. 

Dela detta jobb

Logga
Operatör inom vår maskinavdelning

Vedum Kök & Bad AB