teknikjobb.se

Operativ Logistiker till Dawa Däck i Landvetter

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Operativ Logistiker till Dawa Däck i Landvetter

Dawa Däck AB är idag en av Sveriges största däckgrossister och ingår numera i bolagsgruppen Klintberg & Ways däckdivision. Tillsammans med Pro-Imp och KW Wheels kan vi erbjuda ett heltäckande sortiment av däck och fälg meav rolled några av marknadens starkaste varumärken i vår portfölj som tex Kumho, Nokian och Goodyear och Alutec fälgar. Vi har idag ett av Nordens modernaste däcklager.

Har du tidigare erfarenhet av rollen som Operativ Logistiker och vill arbeta i ett bolag i förändring inom en spännande bransch? Trivs du med att arbeta operationell med logistikfrågor i en lagermiljö där du får påverka och utveckla verksamheten i tätt samarbete med övriga organisationen. Har du precis som vi, höga ambitioner och vill arbeta på Nordens modernaste däcklager? Då kan detta vara tjänsten för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som Operativ Logistiker deltar du i utvecklingen av divisionens logistikprocesser genom utredning, genomsyn och optimering av interna logistikflöden. Arbetet innebär delaktighet i framtagning av logistikkoncept samt praktisk implementering. Du kommer att arbeta operativt och väldigt tätt tillsammans med Lagerdriftschef samt Stationsansvariga/Produktionsledarna för att aktivt utveckla och förbättra internlogistiken och lagerfunktionen. Du kommer att sitta i våra stora och luftiga lokaler i Landvetter där både vår administration och vårt lager finns. 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Säkerställa att processer och rutiner i lagerdriften är välfungerande och väldokumenterade

  • Vara delaktig vid utvecklingen av logistik koncept genom ständig översyn och optimering av lagerflöden samt interna driftprocesser och logistiklösningar

  • Att tillsammans med Lagerdriftschefen och Stationsansvariga utveckla lagerdriften och driva mot överenskomna KPI:er

  • Vara delaktig och drivande i planering och genomförande av lagervård och lagerinventering

Du rapporterar till Lagerdriftschefen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen bör du vara analytisk, strukturerad och drivande. Du trivs i en dynamisk miljö där tempot är högt och ständigt förbättringsarbete är en naturlig del. Du är inte rädd för nya arbetssätt och metoder samt stimuleras av problemlösning och känner ett stort engagemang för affären. Du är en kommunikativ relationsbyggare som motiveras av att ha många kontaktytor och samarbeten med olika funktioner. Du är van att leda genom andra och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar samt tar dig an arbetsuppgifter med ett gott humör och på ett affärsmässigt sätt.

Vidare ser vi nedan delar som förutsättningar för rollen:

  • Högskoleutbildning inom logistik eller industriell ekonomi

  • Erfarenhet av en liknande operativ roll

  • Tidigare erfarenhet av WMS systemet Astro

  • Tidigare erfarenhet av lagerverksamhet och lagerstyrning 

  • Tidigare erfarenhet av LEAN och Six Sigma är högst meriterande

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Operativ Logistiker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Dawa Däck AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.
Tjänsten inleds med en provanställning. 
 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten kontakta Linda Peterson. 
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Operativ Logistiker till Dawa Däck i Landvetter

Eterni Sweden AB