teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

KMA avdelningen är en stödfunktion inom LKAB. Vi finns i två avdelningar, Norra och Södra.
KMA Södra breddar nu kompetensen i företaget inom området arbetsmiljö, där vi söker en operativ arbetsmiljösamordnare.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta långsiktigt, kreativt och hållbart med arbetsmiljö!

Som Arbetsmiljösamordnare hos oss arbetar du nära KMA-utvecklare, sektionschefer och produktionschefer.

Du kommer vara med att följa upp, utveckla och förbättra arbetsmiljöarbetet inom Malmförädlingen. Där ingår bland annat att upprätta riskbedömningar, skyddsronder, hitta och implementera metoder för att uppfylla lagar och regler, samordna och hålla i utbildningar i arbetsmiljö samt vara delaktig i utvecklingen av vårt riskhanteringssystem.

Vi erbjuder en intressant arbetsplats där du får möjligheter att utvecklas och utmanas.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du har lätt för att intressera och motivera andra i arbetsmiljöfrågor. Du är duktig på att se samband och lösningar för att kunna förebygga risker i arbetet och trivs bäst då du får arbeta tillsammans med andra.

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom Arbetsmiljö eller motsvarande. Du har erfarenhet att arbeta operativt med arbetsmiljöfrågor. Du behöver god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du får gärna ha jobbat inom gruva eller industrin tidigare så att du lätt kan få en förståelse för verksamheten, dess behov och utmaningar.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Dagtid med stationeringsort Malmberget.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 27 oktober 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta:
Lars Tano Avdelningschef KMA Södra Divisionen
Tel +46 010 144 36281
e-post: lars.tano@lkab.com
Eller:
Monika Sammelin Avdelningschef Södra Malmförädlingen
Tel: +46 (0)970 79 135
e-post: monika.sammelin@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra - Stefan Tallfjärd, 0970-79561

Operativ arbetsmiljösamordnare till Malmförädlingen

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb