teknikjobb.se

Drivs du av att hjälpa andra? Tycker du om att ha varierande arbetsuppgifter? Tycker du om att röra på dig och slippa sitta still hela dagarna? Förhoppningsvis svarar du JA på dessa frågor. Centric söker nu en onsitetekniker till ett spännande bolag. Kunden erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som onsitetekniker arbetar du på plats ute hos kund med klientsupport och installation i Microsoftmiljö. Du ansvarar för att underlätta och hjälpa användarna med dagliga IT-relaterade problem. Ärendena berör både hårdvara och mjukvara, där de vanligaste ärenden handlar om att bistå med teknikrelaterade problemlösningar såsom nätverk och säkerhet, felsökning av hårdvara samt allmänt säkerställa att verksamheten hålls igång utan att bli bromsad av tekniken.

Därtill installerar du hårdvara inkluderande datorer och skrivare, sätter upp konton och nätverk samt ger support till användarna.

Din profil och kvalifikationen
För att lyckas i rollen är du intresserad av infrastruktur och gillar att arbeta kundnära med ett brett utbud av kundlösningar. Du kan själv planera och driva ditt arbete framåt och har förmågan att samarbeta med både kunder och kollegor för att säkerställa bästa möjliga upplägg och leverans. Du är kommunikativ och håller god svenska och engelska i tal och skrift. Du är anpassningsbar och gillar att arbeta i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik.

Krav
- IT-utbildning
- Sex månaders erfarenhet från liknande arbete
- Kundvana (kundservice, support, service)
- Active DirectoryMeriterande
- B-körkort
- Office 365
Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Frida Pettersson på tfn: 0734-159389 eller frida.pettersson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Onsitetekniker till stort byggföretag

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-01-10

Ansök nu

Dela detta jobb