teknikjobb.se

Är du en utåtriktad person som gillar att jobba ”hands-on” och har en god kommunikativ förmåga? Har du en god problemlösningsförmåga och gillar att hjälpa till på plats i direktkontakt med användare? Centric söker nu en IT-tekniker för uppdrag hos en av våra kunder. Tjänsten ska fungera som ett komplement till företagets 1st line support och kommer därför vara 100 % onsite.

Arbetsuppgifter
Vår kund arbetar i fastighetsbranschen och sitter i fräscha kontorslokaler i de centrala delarna av Göteborg. Uppdraget kommer innebära felsökningar, installationer och applikationsproblem på klienter samt delvis felsökning av nätrelaterade problem och mobiltelefoner.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har runt 1 års erfarenhet av IT-support och som har kunskaper inom:
- Windows 10
- Office365
- Active Directory
- Klienthantering
- Windows Server (grundkunskaper)
 För att passa för detta uppdrag bör du ha ett flexibelt förhållningssätt då tjänsten ofta kan innebära snabba puckar och att bli haffad av kollegor i korridoren för att hjälpa till med diverse problem. Du ska därför trivas med att ha direktkontakt med användare och därmed vara kommunikativ, strukturerad samt självgående.

Som person är du noggrann och stresstålig. Vi tror även att du som passar för denna tjänsten har ett stort IT-intresse och därmed gärna följer med i den tekniska utvecklingen på din fritid.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Agnes Janson på tfn: 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, onsite, onsite-tekniker, first line, 1st line, konsult, Consultant, IT technician, Göteborg.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Onsite-tekniker till fastighetsbolag

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb