teknikjobb.se

Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

 

Online operations konsult sökes till vår kund!


Har du varit inne på en e-handels sida och handlat någon gång? Klickat på en banner eller nappat på en kampanj i ett nyhetsbrev? Skulle du vilja arbeta med att skapa dessa? Då har vi en möjlighet för dig här!

Tjänsten

Du kommer bli en del av kundens Online Operations team som stöttar organisationen med att optimera sälj- och kundupplevelsen online. Dina arbetsuppgifter innebär uppdatering av våra webbsidor, skapa kampanjsidor, banners och nyhetsbrev.

Du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till kund, med start i januari. Placeringsort Leksandsområdet. Heltid, dagtid.

Kvalifikationer

För detta uppdrag söker vi dig som har någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom e-handel eller grafisk produktion. Du har troligtvis baskunskaper i HTML, något CMS-verktyg (vi använder SmartEdit Hybris och det lär vi dig) och kanske Photoshop eller liknande.

Du behöver kunna svenska och engelska, både i tal och i skrift. Kan du dessutom fler språk är det meriterande.

För att trivas i den här rollen är du en person som gillar att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Du är en hjälpsam, glad och trevlig person med god kommunikationsförmåga som känner ansvar. Om du gillar action och tycker om när det finns mycket att göra och vill se resultat snabbt så är detta för dig!

Rekryteringsinformation

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström, 070-510 12 50 alt. Cecilia Hägg 070-269 75 60

Rekryteringsprocessen startar omgående och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2020-01-12.

Välkommen med din ansökan!

 

Online operations konsult

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-27

Ansök nu

Dela detta jobb