teknikjobb.se

logga

Oneco söker mätartekniker Helsingborg

Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Oneco söker mätartekniker Helsingborg

OneCo växer och behöver anställa fler mätartekniker

Vill du följa med oss på resan in i framtiden och bli en viktig del i vår tillväxt, då finns möjligheten att börja hos oss som mätartekniker.

På OneCo och affärsområde Power arbetar vi bl.a inom olika nätområde nära kunden. En stor del av de arbete vi utför är mot elnätsägare där vi till exempel, flyttar eller byter elmätare, utför felavhjälpning på ej fungerande elmätare, kopplar in nya serviser eller kontrollerar att mätare för högre förbrukning mäter rätt (kat2-5) inkl ackreditering. Vidare utför vi även elinstallationer för laddutrustning till elbilar. Utöver detta installerar vi även solcellsanläggningar. Som mätartekniker i Helsingborg arbetar du primärt med mätarbyte och felavhjälpning av elmätare eller tillhörande kommunikation efter uppgjorda checklistor och rutiner. Du får möjlighet att tillsammans med kompetenta kollegor arbeta i en självständig och fri roll.

Vad kan vi erbjuda dig?
På OneCo får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom spännande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll. Alla anställda på OneCo omfattas av kollektivavtal. Som mätartekniker på affärsområdet Power går du under Kraftverksavtalet. Vi erbjuder goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Du får arbetstidsförkortning och 25 semesterdagar/år. 

Bakgrund/Kompetens  
Vi tror att du idag arbetar som mätartekniker, elnätstekniker eller elektriker. Har du en el-utbildning i grunden och söker en spännande utmaning så kan detta vara rätt för dig! Meriterande är om du tidigare arbetat med elmätare eller liknande arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi tror att du har ett tekniskt intresse, är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Säkerhet och kvalitet i alla arbetsmoment är en självklarhet för dig.
Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl som OneCo. Du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum, såväl inom företaget som mot kunder och samarbetspartners.

Vill du växa tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Dick Berg:
dick.berg@oneco.se eller 070-358 82 90.

OBS! Rekryteringsbolag undanbedes!

Anställningsform: Tillsvidare med 4 månaders provanställning.  
Arbetstid: Dagtid vardagar 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Körkort: B Körkort krav
Anställningsort: Helsingborg

Dela detta jobb

logga
Oneco söker mätartekniker Helsingborg

OneCo Networks AB