teknikjobb.se

Nyfiken ingenjör som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-03-19

Ansök nu

Nyfiken ingenjör som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken. Området är visual systems, och du kommer i företagets verklighetsnära labbmiljö vara med och skapa nya teknologiska lösningar inom gruvindustrin. Det är ett varierande och roligt arbete där du sätter ramarna för din utveckling. Företaget ger dig alla möjligheter till nya kunskaper, vill du vara med på den resan och bli deras nästa visioningenjör?

Om tjänsten
Med över 40 år av digital teknik är företaget ledande inom digitalt uppkopplad industriell utrustning och system. De tar nu nästa kliv och ska på deras R&D-avdelning utveckla teknik som aldrig förut använts inom gruvindustrin. Gruppen består av 12 medarbetare och de vill nu komplettera deras kompetens med en driven ingenjör.

Tjänsten passar dig som är intresserad av ny teknik och vill vara med där det händer. På företaget finns stora möjligheter att utveckla både dig, dina medarbetare och tekniken du håller på med. Hos dem erbjuds du möjligheten att få utlopp för ditt driv och den kunskap du tar med dig från tidigare arbeten och utbildning. Du ska inte komma in i rollen fulllärd, tvärtom, vi välkomnar dig med driv och nyfikenhet. Då kan du gå långt i denna roll.

Denna roll planeras starta i april, och förväntas pågå i minst 6 månader. Med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Du erbjuds

 • En chans att vara med och utveckla senaste tekniken inom Visual systems

 • Få in foten på ett internationellt företag med möjlighet att skapa sig ett brett nätverk

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter
Arbetet som visionsingenjör är varierat, du kommer arbeta självständigt och tillsammans med andra, i både stora och små projekt mot gruvindustrin.

Företaget i Umeå har en stor labbmiljö där du tillsammans med kollegor kommer testa produkter, utveckla teknik och skapa en produkt som tillslut kommer säljas till företagets kunder. I rollen kommer du också ha direkt kontakt med kunderna i projekt för att ha nära koppling mellan det ni utvecklar/testar och slutgiltiga användarna av produkten.

I rollen kommer du därmed vara med från start till mål, från testning, problemlösning, simuleringar, till överlämning av färdig produkt.

Vi söker dig som
Vi söker dig som idag är färdig civilingenjör i teknisk fysik, eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Du bör även ha grundläggande kunskaper i:

 • Python

 • C++

 • Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper inom machine learning. Gärna att du har erfarenhet av Google Tencor Flow eller biblioteket Open CV.

Skriv gärna i din ansökan om du har intresse för machine learning och specifikt Visual systems och om du stött på detta tidigare.

Som person är du:

 • Nyfiken

 • Problemlösande

 • Initiativtagande

 • Driven

Övrig information

 • Start: April eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Umeå, resor kan förekomma i tjänsten, exempelvis utomlandsresa till något av företagets andra kontor.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

 

Dela detta jobb

Nyfiken ingenjör som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Academic Work