teknikjobb.se

CNC-operatör och söker din nästa arbetsplats? Vill du vara med och driva projekt från början till slut? Då har vi tjänsten för dig!

Rollen
Vi söker en CNC-operatör till vår kunds verkstadsteam i Malmö som främst kommer att arbeta med fleraxliga maskiner. Du kommer att arbeta med såväl svarvar som fräsar och företaget tillverkar mestadels i mindre serier. Ditt arbete kommer att innefatta hela processen, från mottagandet av filer och ritningar till färdigställd produkt. De omväxlande arbetsuppgifterna kommer att ge dig möjlighet att lära mycket nytt inom CNC, liksom om den specifika branschen. 

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag till fredag men skift kan förekomma i vissa perioder.

Din profil
För att passa i tjänsten som CNC-operatör har du följande:

• Du har yrkesutbildning inom CNC-teknik
• Du är tekniskt intresserad och van vid att hantera olika system och program
• Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift

Meriterande är om du har praktisk erfarenhet som CNC-operatör eller verkstadsindustri och har erfarenhet av kundrelationer.

För att trivas som CNC-operatör är det viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Du är noggrann i dina utföranden, förstår vikten av kvalitén i ditt arbete samt är ansvarstagande som person. Du brinner för CNC teknik och vill utveckla såväl dig själv som företaget du arbetar i. Du värdesätter ett positivt arbetsklimat där du tillsammans med engagerade kollegor arbetar för ett gott resultat och hålla en bra sammanhållning.

Intresserad?
Är du vår kunds nästa medarbetare och stjärna? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Amarelle på telefonnummer 040-6110770

Logga

NYEXAMINERAD CNC-OPERATÖR MED DRIV!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Dela detta jobb