teknikjobb.se

Nya Rejlers - Konsulter inom telekom sökes till flertalet orter i landet

Ort
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Nya Rejlers - Konsulter inom telekom sökes till flertalet orter i landet

Vi på Rejlers Sverige AB är inne i en expansiv fas och Division Telecom svarar för en stor del av tillväxten. Som Sveriges största Telecomkonsult företag vinner vi ständigt nya kunders förtroende, detta ger oss många intressanta uppdrag och vi söker nu telekomingenjörer till flera av våra kontor runt om i landet.

Telekommarknaden drivs av förändrade användarbeteenden och en stegrande efterfrågan på ökad kapacitet av stora datamängder. Den snabba teknikutvecklingen driver aktörerna att tillgodose de ständigt ökande kraven på tillgänglighet. Rejlers har ett brett utbud av tekniska och juridiska konsulttjänster inom nätinfrastruktur, kommunikation och informationssäkerhet. I erbjudandet ingår exempelvis nätplanering, nätdesign, optimering, dokumentation samt projektering av såväl fiber- som mobilnät.

Vi behöver därför dig som är en driven, nyfiken och ambitiös ingenjör som vill arbeta inom Telekombranschen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder anställning med stor frihet och ett personligt ansvarstagande och söker dig som kan leva upp till det förtroende som Rejlers byggt upp på marknaden.

Våra kunder finns idag bland statliga myndigheter/bolag, kommunala bolag och privata företag med verksamhet som operatör och/eller nätägare samt inom järnvägssektorn.

Vi söker

Vi söker engagerade konsulter med goda och tydliga kommunikationsegenskaper som har förmågan att bygga relationer både internt och externt. Du förväntas därför inte bara att vara tekniskt kunnig, noggrann och strukturerad utan även socialt kompetent, driven i din roll som projektör och beredd att ge beställaren det lilla extra.

Om oss

Vi är en teknik- och partneroberoende leverantör inom alla teknikområden och finns i hela landet. Inom teknikområdet ICT/telekom träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med nätplanering, optimering och projektering av både fiber- som mobilnät. Vi är en av Sveriges största teknikkonsulter inom telekom, och jobbar förutom med fast, mobil och trådlös kommunikation också med säkerhetsfrågor och smarta lösningar för allt från bostäder till hela städer, ja hela landet.

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa, därför har vi en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord – Passionate, Empowered and Healthy! Givetvis är det ledord som du känner samhörighet med. Välkommen med din ansökan!

Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Dela detta jobb

Nya Rejlers - Konsulter inom telekom sökes till flertalet orter i landet

Rejlers Sverige AB