teknikjobb.se

Ny spännande roll till Logistics and Warehouse på KONE Stockholm

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Ny spännande roll till Logistics and Warehouse på KONE Stockholm

Vi på KONE är alltid intresserade av att möta skickliga och handlingskraftiga människor som kan tillföra ny erfarenhet och nya idéer. Tjänsten som Verktygskoordinator är en bred och spännande roll, helt ny hos oss och som innebär att du måste kunna skapa nya strukturer och säkerställer att dessa efterlevs ute hos våra tekniker på fältet.

Om jobbet

Din skapar nya rutiner och metoder för att effektivisera arbetet och i första hand jobba med koordinering och registrering av teknikernas verktyg och mätutrustningar så vi hela tiden följer de satta direktiv som ställs enligt lagar och förordningar. Du måste ha stora kunskaper i att jobba med Excell, andra IT verktyg då all registerhantering sker digitalt. Du ska ha löpande kontakt med tekniker för inventering av deras verktyg. Vara kontaktperson mot leverantörer för test och kalibrering. Vårt egna registreringssystem KONE Share kommer vi att utbilda dig i, och du måste därför känna dig mycket bekväm att jobba i- och lära dig nya stödsystem.

Om dig

Vi söker dig som drivs av att utveckla och skapa förbättringar av arbetssätt och processer. Du tycker det är spännande att driva olika egna projekt med hög kommunikativ förmåga och måste kunna informera om nyttan av rutinerna och syftet ute bland våra tekniker. Du följer upp att rutinerna/processerna följs, coachar de du supportar så att rutinerna sitter nästa gång man vill ha hjälp och justerar om det behövs för att på sikt få ett bra flöde i vår verktygskoordinering inom KONE.

Du jobbar med god kvalitet och effektivitet i fokus och är med och bidrar till en positiv och trivsam arbetsplats, vill ha högt tempo på jobbet och samtidigt har inställningen att  du vill ge det där lilla extra till dom du hjälper! 

Är det här du ?

Gymnasial utbildning, gärna logistikhantering/teknik inriktad alternativ utbildning vi bedömer likvärdig. Du måste kunna MSOffice och ha stora kunskaper inom Excell. Engelska är vårt koncernspråk, så både i tal o skrift är ett måste. Krav Truckkort Motvikt A och B. Kunskaper i SAP mycket meriterande. 5-7 års dokumenterad erfarenhet lagerhantering med administrativa kunskaper .  

Du trivs med att arbeta självständigt,  är en medarbetare som kan samarbeta med kollegor och är hjälpsam mot tekniker som behöver stöttning vid upphämtning av material. Du måste kunna ta initiativ, inte vara rädd att säga ifrån och det behövs och att du bidrar till god framförhållning med stor ordning o reda.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-09-06. Har du frågor är du välkommen att kontakta:  Logistics Team Leader Daniel Tengvall 08- 752 35 96 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Dina möjligheter hos oss

På KONE ser vi inte karriär som en stege ! Vi visualiserar det som en hel klättervägg där du väljer väg upp, ner, åt höger eller vänster. Prova på olika affärsområden, arbeta med prestigebyggnader eller ta dig an utmanande roller inom KONE både lokalt eller globalt. Vi är ett innovativt bolag som ständigt har nya projekt på gång. För att du ska få rätt förutsättningar har vi en egen utbildningsplattform, som du får tillgång till, allt för att du ska kunna växa och utvecklas.

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

 

 

Dela detta jobb

Ny spännande roll till Logistics and Warehouse på KONE Stockholm

KONE AB