teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ny karriär som projektör inom fiber? - Jönköping

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Ny karriär som projektör inom fiber? - Jönköping


 


Skapa en ny karriär som projektör inom fiber – Transtema erbjuder spännande möjlighet
Digitaliseringen fortsätter att gå snabbt och förändrar fritiden, hur vi arbetar, hur vi gör affärer och många andra områden. Detta ställer krav på att vi också har en utbyggd IT-infrastruktur som kan hantera denna snabba förändring. Transtema hjälper till med denna förändring genom att se till att näten fungerar både mobilt och fiber. Där det finns nät, där finns Transema.
Till Transtema Network Services (TNS) söker vi nu dig som vill ta ett nytt steg i din karriär och utvecklas till projektör inom fiber. TNS är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastrukturen i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer.


Team – en unik möjlighet för dig
Behovet av projektörer är stort i takt med att affärerna och projekten blir fler och fler. Därför ingår denna rekrytering som en del av ett speciellt Team-upplägg där du ges möjligheten att lära dig det som behövs för att bli en framgångsrik projektör. I fokus står din individuella utveckling genom:  
 

 • Teknisk coachning och vägledning från en senior specialist 

 • Rätt arbetsuppgifter utifrån en individuell utvecklingsplan 

 • Fokusera onboarding och utbildning  

 • Tydligt formulerade mål 

Ett strukturerat sätt för att accelerera ditt kunskapsbyggande så att du snabbt blir produktiv i en ny roll.


Vem söker vi?   
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och kanske även byta bana. Vi ser att du kan komma med olika bakgrunder men vi ser att du har ett intresse för infrastruktur och projekt och viljan att utvecklas inom det. Några områden som vi ser som aktuella och där du kanske befinner dig idag yrkesmässigt:   
 

 • Projektör inom telekominfrastruktur

 • Arbetar med nätövervakning

 • Fibertekniker som vill prova på något nytt

 • Klar med utbildning inom byggprojektering med fokus på infrastruktur

Dina kunskaper är viktiga men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din ambition och drivkraft. Utöver ditt driv och vilja att förändras i en ny riktning ser vi att du är:  
 

 • Strukturerad

 • Ansvarstagande

 • Initiativtagande  


Detta kommer du att göra 
Du kommer som en del av teamet och med stöd därifrån axla en roll som junior projektör vilket innebär att du kommer direkt in i hetluften men också att det finns en möjlighet att växa in i rollen genom en gradvis ökning av komplexiteten på ditt ansvar. Det du kommer att arbeta med och bygga kunskap kring kommer att vara.  
 

 • Ta emot och hantera beställningar för utbyggnad av fiber

 • Ansvar för att planera hur anslutningar till fibernätet skall ske i beställningar

 • Undersöka förutsättningarna för att fibern skall kunna anslutas och göra en bedömning för vilka åtgärder som skall ske

 • Inhämta dokument från myndigheter och fastighetsägare

 • Besök i fält för att på plats se över förutsättningar och behov

 • Utifrån plan beställa rätt åtgärd av TNS eller underentreprenör

 • Följa upp att arbetet blir genomfört


I slutändan kommer du att ha kunskap och en plattform för att bli en duktig fiberprojektör och att fortsätta växa i den rollen.
Ingen dag är sig lik och du arbetar med flera parallella beställningar och projekt som ligger i olika fas så vi kan garantera dig ett dynamiskt och varierande jobb.


Din framtid  
Du kommer att direkt bli en del av ett team med konkret leverans. Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser.   
Du kommer initialt att vara anställd av Ed:Za. I förlängningen kommer du att bli en del av Transtema Network Services om allt går enligt plan.   

Att vara en del av samarbetet mellan TNS och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och din ambition blir det en kraftfull kombination.   
Urval sker löpande så ansök direkt. Eventuella frågor kring tjänsten och processen hanteras av Ed:Za.  
 

Dela detta jobb

Ny karriär som projektör inom fiber? - Jönköping

EdZa AB