teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Nu söker vi "unga seniorer" med erfarenhet och bred kompetens inom elteknik på flera orter i division nord

Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Nu söker vi "unga seniorer" med erfarenhet och bred kompetens inom elteknik på flera orter i division nord

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Elektriker slutar aldrig lära
Vi tror att hela livet är ett lärande, som inte tar slut bara för att man fyller ett visst antal år. Även som "ung senior" kan man lära sig nytt och utvecklas, inte minst genom att dela med sig av sina erfarenheter och därmed föra vidare sin kompetens till yngre generationer.

Vi vill jobba med dig
Därför vill vi gärna fortsätta jobba med dig som har behörighet och lång erfarenhet inom elteknik, som tycker om att göra ett bra jobb och som vet vad som krävs för att kunden ska bli lite mer än bara nöjd.

Du väljer hur mycket du vill jobba
Som "ung senior"-elektriker hos oss får du uppdrag i den utsträckning du själv önskar och som passar våra kunders behov. Med "ung senior" tänker vi på dig som har en gedigen och dokumenterad yrkeskarriär som elektriker. Du har antingen gått i pension eller i deltidspension, men vi tror att elektrikeryrket fortfarande ligger dig varmt om hjärtat och pockar på din uppmärksamhet.

Därför är vi övertygade om att du vill fortsätta att bidra med din yrkesskicklighet och erfarenhet, tillsammans med nya kollegor, på olika uppdrag ute hos våra kunder. Vi är även övertygade om att du vill vara med och bidra till vår härliga kultur.

Låter det intressant?

Klicka på SÖK JOBBET, fyll i dina uppgifter och svara på några frågor, bland annat till vilken ort du söker. 
Du behöver inte bifoga CV nu utan kan komplettera dina uppgifter i lugn och ro senare.

Behöver du hjälp med din intresseanmälan kan du kontakta Anna Söderhäll-Ek på telefon 010 47 07 999
Läs mer och se aktuella orter samt kontaktuppgifter till respektive avdelningschef via denna länk:  Sökes: Unga seniorer*

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Dela detta jobb

logo
Nu söker vi "unga seniorer" med erfarenhet och bred kompetens inom elteknik på flera orter i division nord

Granitor Electro AB