teknikjobb.se

Nu söker vi maskiningenjörer till Borlänge, Hofors och Gävle

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Nu söker vi maskiningenjörer till Borlänge, Hofors och Gävle

Vi vill bli flera och söker nu maskiningenjörer till Borlänge, Hofors och Gävle. Vill du att Åsa, Björn och Dmitri skall bli dina nya kollegor? Vill du ha en engagerad chef som bidrar till din framtida utveckling? Då är du den vi vill ha med på vår resa och vara delaktig i vår utveckling inom affärsområdet Technology! 

Som ingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de mest intressanta företagen. Uppdragen varierar från enstaka uppdrag till kompletta leveranser inom olika industrisegment. Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande. 

Vi erbjuder

Som maskiningenjör består dina uppgifter i huvudsak av nykonstruktion- och omkonstruktion samt konceptdesign inom området specialmaskiner och produktionsutrustningar. Som konsult driver du dina uppdrag mot uppsatta mål avseende tid, ekonomi och kvalitet. Du kommer att jobba i självständigt, i team eller i projekt beroende på uppdragens karaktär. Våra kunder finns främst inom process- produktions- och stål/verkstadsindustrierna i regionen. 

Vi söker

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör eller motsvarande och med flera års relevant arbetslivserfarenhet med inriktning konstruktion. Har du även erfarenhet av underhåll, maskinsäkerhet/riskinventeringar är det positivt. Du är van vid arbete i något CAD-verktyg så som, Inventor, Solid Works, Creo eller motsvarande. Erfarenhet av produkt-/produktionsutveckling inom områden som mekanik, rör/anläggning, process och automation samt robotlösningar är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska då många av våra kunders kontakter finns utomlands. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga färdigheter, där du som person bör vara proaktiv, lyhörd och ansvarstagande.

Det lilla extra

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag, vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar och personalansvar i våra projekt.

Vi på Rejlers bryr oss om varandra, vår hälsa och vårt välmående. Vi har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord:

Passionate – Empowered - Healthy

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Dela detta jobb

Nu söker vi maskiningenjörer till Borlänge, Hofors och Gävle

Rejlers Sverige AB