teknikjobb.se

Nu söker vi en tekniker till Volkswagen i Värnamo.

Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Nu söker vi en tekniker till Volkswagen i Värnamo.

Vill du jobba med ett av bilvärldens mest populära varumärken? Vill du jobba i ett starkt team med härlig laganda? 

Då har vi något för dig!

Vi på Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö.

Vi söker nu efter en Tekniker till ett spännande och utvecklande arbete i en framgångsrik och stark organisation, med fokus på Volkswagen.

Du kommer att representera Volkswagen – ett av bilvärldens mest populära varumärke.

Till Svenstigs bilverkstad i Värnamo söker vi ytterligare en tekniker med utbildning och erfarenhet (erfarenhet inom VAG är en merit). Som Volkswagentekniker utför du service, reparationer och felsökning.

Du som söker.

Med social förmåga och positiv inställning bidrar du till att bygga ett starkt team med kundens behov i fokus. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag. Du gör det där lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Du är en lagspelare men är också självgående och initiativtagande. Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat.

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas.

Dela detta jobb

Nu söker vi en tekniker till Volkswagen i Värnamo.

Svenstigs Bil AB